Enkla men användbara PlayStation2 speltips för alla

Utvald bild Enkla men användbara PlayStation2 speltips för alla - Enkla men användbara PlayStation2 speltips för alla

Även om många redan är fästa vid de olika sorters spelkonsolerna som finns i den nuvarande generationen som Nintendo Wii, Playstation4, och Xbox 360, finns det fortfarande de som är lojala till de föregående generationerna av spelkonsoler.

Med det sagt, ska man vara beredd på en äldre design på playstation 2, vilket vi inte kan neka eftersom det är stort, mycket större än den här generationens konsoler.

Men det finns fortfarande sätt du kan maximera vad ditt playstation 2 kan erbjuda och det är det vi försöker hitta här på Serial Gamer.

Utan vidare, här är alla enkla men användbara playstation 2 tips som varje gamer kan använda.

Testa slimline

Ja, PlayStation 2 är stort och om du gärna vill ha samma funktioner, så kan du testa att köpa PS2 slimline istället.

Slimline är en modifierad modell PS2, modifierad på det sättet att den är smal och liten och tar upp liten plats jämfört med det vanliga PS2:t. Den bra saken är att det inte är så dyrt så det skadar inte att testa.

Vissa kan argumentera om att slimline redan är en annan spelkonsol men det är det inte. Alla funktionerna på det originella PlayStation 2 finns på slimline, inget mer, och inget mindre.

Så, det är bara samma PS2, förutom bara att det ser bättre ut. Testa det nu och fortsätt ha kul med ditt PS2 hemma.

Spel är mer prisvärda

posta bilden Enkla men användbara PlayStation2 speltips för alla Spel är mer prisvärda - Enkla men användbara PlayStation2 speltips för alla

Det här är nästa sak jag vill framföra. Att ha kvar ditt Playstation2, även om folk inte gillar det, det har några fördelar faktiskt, och en av dem är hur billiga spel är.

En spelkonsol från den förra generationen kommer ju säkert ha nya spelkonsoler, eller hur?

Låt oss möta sanningen; datorspel kan vara riktigt dyra, speciellt om spelen funkar med den nuvarande generationen av konsoler. Men om du letar efter PS2 spel, är dessa snällare mot din plånbok.

Den bra saken är att de inte är så svåra att hitta eftersom de finns på i princip alla outlet försäljningar.

Bara för att ge dig ett exempel på hur prisvärda PS2 spel är nuförtiden, dina favoritspel som Silent Hill 3, Onimusha 2, och Gran Turismo 3 kostar endast $15 (130kr) för alla tre. Ja, du hörde rätt, det kostar endast $15.

Bara för att ha en bättre förståelse om hur mycket du kan spara. Spel för den här generationen kan kosta så mycket som $150-$250 för ett enda spel.

Det har gått mer än 7 år sedan PS2 släpptes men jag är stolt över att säga att jag fortfarande tycker om det väldigt mycket. De prisvärda spelen, de nostalgiska vibbarna, dessa saker lägger till mer till spänningen som vi kan möjligen uppleva.

Så, om du tänker på att slänga din PS2 konsol bara för att du vill följa trenden, borde du tänka om för du kan faktiskt ge det en chans.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *