Reklam

Reklam - Reklam

Serial Gamer är stället för dig för effektiva och pålitliga tips och guider för ditt kasino, gaming, och gambling äventyr. Med det sagt, försäkrar vi dig att vi bara lägger fram resurser med hög kvalitet för våra läsare.

Vi har en väl-etablerad publik av gamers som är redo att lära sig mer om din produkt eller tjänst. Du behöver inte leta mer efter potentiella kunder eller klienter, de finns alla här på Serial Gamer!

Vårat team kommer att kunna hjälpa dig att planera och utföra en lyckad reklamkampanj baserad på dina företagsmål. Vi erbjuder en stor mängd reklamalternativ för att passa din budget och dina mål.

Banderollreklam

Oavsett om du har konstverk eller inte, kommer vi att kunna ge både design och plats på vår hemsida. Alla våra läsare kommer att märka din banderollreklam och bli lockade till att besöka sidan. Kontakta oss för mer information om banderollreklam-alternativ.

Visningsannons

Ibland är mindre mer. Vad nu ditt mål eller din budget är, kommer vi att kunna sätta din visningsannons strategiskt för att säkerställa att blivande klienter eller kunder inte missar det. Vårat lag kommer också att mäta och rapportera framgången av din visningsannons.

Recensioner

Vilket sätt är bättre för att få dina blivande kunder att se din produkt än att publicera en recension? Vårat lag av skribenter kan testa din produkt och skriva en recension om den. Den kommer sedan att publiceras som en del av vår hemsida.

Kontakta helt enkelt vårat lag för att diskutera dina reklambehov. Vi sätter upp ett möte där vi kommer fram till en reklamlösning anpassad till ditt företag. Så fort vi har samlat all information, tar vi fram ett icke-obligatoriskt citat.

Vad väntar du på? Samarbeta med Serial Gamer och annonsera dina produkter på vår tidning idag!